Voorkomen is beter dan genezen

Het al oude "Voorkomen is beter dan genezen" werd maar weer eens bewezen met de recente cyberaanval van Petya cyberaanval en de uitbraak van  WannaCry Ransomware. Vele organisaties zijn op dit moment bezig met genezen, wat  in dit geval betekent dat er geïnvesteerd moet worden in zaken als backups terugzetten en systemen opnieuw te imagen of door het betalen van het gevraagde bedrag waar dat niet mogelijk is. De ramingen voor de totale schade van deze uitbraak staat al op vele miljoenen en dit is nog maar het begin. Het interessante aan de uitbraak is dat redelijk snel bekend was dat het heel gemakkelijk voorkomen had kunnen worden. De ransomware werkte namelijk via een gat in het Windows besturingssysteem dat al vele maanden eerder was ontdekt, en twee maanden eerder al was gedicht. Als dit al twee maanden geleden gedicht is, dan zou je verwachten dat dit nooit zo'n grote uitbraak had mogen worden. Het probleem zit 'm dan ook dat veel organisaties geen inzicht hebben in welke patches geïnstalleerd zijn op de computers. Door inzicht te hebben in deze informatie is het ook mogelijk om daaruit af te leiden welke patches dan ontbreken en welke dus geïnstalleerd dienen te worden.

Lees meer 18-05-2017

Nieuw Report Center beschikbaar in LabTech 10.5

Via het LabTech Solution Center kunt u vanaf heden kostenloos voor uw LabTech 10.5 de nieuwe Report Center solution implementeren. Het nieuwe Report Center is beschikbaar als vervanging van de bestaande Report Manager, welke ook nog beschikbaar blijft.

Het nieuwe Report Center geeft u de mogelijkheid om informatieve, relevante en up-to-date rapportages te sturen aan uw technicians en klanten. Een verscheidenheid aan out-of-the-box rapportages is reeds beschikbaar voor o.a. het volgen van uw inventory, netwerk apparaten als ook de beschikbaarheid en prestaties van uw computers welke u met LabTech beheert. Binnen het Report Center vindt u ook de Report Designer, welke u de mogelijkheid geeft om rechtstreeks vanuit LabTech nieuwe rapportages te maken, om dit proces voor u gemakkelijk te maken beschikt LabTech over enkele rapportage templates zodat u snel op weg bent om uw eigen rapportages te produceren.

Lees meer 27-05-2016

Ekran 4.4: Gebruikersanalyse verbeteringen

De lente is begonnen en Ekran System 4.4 is beschikbaar met o.a. efficienter gebruikersactiviteiten analyse.

Lees meer 11-04-2016

Ekran 4.3: User Blocking en andere nieuwe features

De lente is nog niet aangebroken, maar Ekran System 4.3 is reeds hier! Maak kennis met de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen.

Lees meer 23-02-2016

Ekran Systems geeft versie 4.2 vrij

U kunt gemakkelijk de belangrijkste indicatoren in zien bij het monitoren van gebruikersactiviteit met Ekran System 4.2.

Gemakkelijk te gebruiken aanpasbare dashboards voor uw Ekran System startpagina geven u direct informatie over bijvoorbeeld online/offline systemen, nieuwe meldingen, zelden gebruikte computers en gebruikersaccounts, endpoints die buiten bedrijfsuren in gebruik zijn en meer.

Lees meer 06-01-2016

Het einde van antivirus?

De meeste traditionele antivirus oplossingen, nu al zo’n 25 jaar oud, zijn aan het einde van hun leven. Dit wordt bevestigd door de meeste antivirus leveranciers. Enkel een antivirus oplossing is simpelweg niet meer voldoende om u en uw bedrijf te beschermen tegen toekomstige aanvallen.

Lees meer 06-01-2016

LabTech versie 10.5 vrijgegeven!

Vandaag heeft LabTech de langverwachte nieuwe versie 10.5 vrijgegeven. In deze versie zijn onder andere nieuwe functies van LabTech Ignite en ScreenConnect upgrades opgenomen, en nog veel meer. Lees verder voor een overzichtje.

Lees meer 01-12-2015

NIEUW: Uitbreiding anti-virus oplossingen van Panda Security

Dekkers Intermediair heeft een aantal nieuwe anti-virus oplossingen van Panda Security toegevoegd aan het portfolio: Panda Cloud Internet Protection, Panda Cloud Email Protection, Panda Adaptive Defense en Panda Audit Service.

Lees meer 01-12-2015

Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING

BMC
Matrix42
Panda Security
Awingu
ConnectWise
FastViewer