25 Jul

ConnectWise Automate product demonstratie

10:00 - 11:00

ConnectWise Automate product demonstratie

Bekijk hier hoe ConnectWise Automate ervoor zorgt dat uw IT-beheer meer gestroomlijnd kan worden uitgevoerd tijdens deze beknopte demonstratie video. 
U moet sneller handelen om de efficiëntie van uw IT-services te verhogen en hierbij te zorgen voor eenvoudige levering en continue monitoring. Connectwise Automate maakt dit eenvoudig, door u in staat te stellen op meerdere machines tegelijk taken uit te voeren, alles te beheren vanaf één apparaat, het volledige bedrijfsbeleid te managen over meerdere endpoints en nog veel meer. Remotely monitor en management systemen (RMM) geeft u de mogelijk op afstand uw complete patch proces te automatiseren en de productiviteit hoog te houden zonder bijkomende kopzorgen.
Geef uw IT-team een krachtige oplossing om hedendaagse supporttaken en onderhoud efficiënter te beheren, terwijl u uw clients voorziet van proactief support en serviceverlening.
Ontdek voordelen zoals:

Lees meer
09 Aug

Awingu Workspace

10:00 - 11:00

Ontdek dan de mogelijkheden van Awingu Workspace. Een unieke oplossing waarmee u uw eindgebruikers kostenefficiënte toegang kunt bieden tot gebruiksvriendelijke, veilige en eenvoudig beheerbare werkplekken, vanaf elk apparaat.

Lees meer
16 Aug

BMC Client Management webinar

19:30 - 20:30

BMC Client Management online product presentatie

Ontdek hoe BMC Client Management u in staat stelt controle te krijgen over alle IT-assets binnen uw organisatie, via uitgebreide toepassingen vanuit één compleet inzichtelijke weergave. Kom erachter welke toepassingen BMC Client Management heeft ingericht om u te ondersteunen bij uw dagelijkse IT-problemen en kan bijdragen aan zowel de efficiënte als de productiviteit van uw gehele organisatie.

Lees meer

Klik op een event om u in te schrijven

Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING

BMC
FastViewer
ConnectWise
CompTIA
Softinventive Lab
Panda Security