09 Aug

Awingu Workspace

10:00 - 11:00

Ontdek dan de mogelijkheden van Awingu Workspace. Een nieuwe en unieke oplossing waarmee u uw eindgebruikers kostenefficiënte toegang kunt bieden tot gebruiksvriendelijke, veilige en eenvoudig beheerbare werkplekken, vanaf elk apparaat.

Wilt u …
  • productieve gebruikers die optimaal tevreden zijn over hun ICT-omgeving?
  • volledig controle en beheer van de toegang tot applicaties en diensten en beveiliging vanuit een centrale locatie?
  • lagere operationele kosten?
  • Ontdek dan de mogelijkheden van Awingu Workspace. Een unieke oplossing waarmee u uw eindgebruikers kostenefficiënte toegang kunt bieden tot gebruiksvriendelijke, veilige en eenvoudig beheerbare werkplekken, vanaf elk apparaat. 

Dit geïntegreerde werkplekportaal maakt het eenvoudig om Software-as-a-Service (SaaS)- en internetapplicaties te integreren met de bestaande ICT-infrastructuur van uw organisatie (zoals Active Directory).

Awingu Workspace is de enige oplossing die de mogelijkheid biedt om de toegang tot applicaties, bedrijfsdocumenten, apparaten en gebruikersidentiteiten te beheren via een centrale, veilige web-based omgeving.

Wil je hier meer over weten? Schrijf je dan in voor onze live webinar. 

  Inschrijven voor dit event


Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING

FastViewer
Softinventive Lab
Panda Security
CompTIA
BMC
ConnectWise