Dekkers IT Solutions & Consultancy

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in IT-oplossingen in de Benelux. Met trots kijken we terug op wat we in het verleden hebben bereikt. Maar met nog meer vertrouwen kijken we naar de toekomst, want als Dekkers IT Solutions & Consultancy lopen we voorop als het gaat om innovatie en expertise op het gebied van softwareoplossingen.

Samen met de klant gaan wij op zoek naar het best passende antwoord. Want een goed functionerende IT-afdeling, verhoogt de productiviteit in uw bedrijf. Dekkers IT Solutions & Consultancy geeft eerlijk advies, werkt transparant en denkt mee.

Door de samenwerking met partners als BMC Software, Matrix42, enSilo, Panda Security, Eset, Ekran System, ConnectWise Automate, en FastViewer, kunnen wij IT-oplossingen bieden voor kleine en middelgrote bedrijven (van 50 tot 2500 medewerkers) en IT-dienstverleners, ook wel Managed Service Providers.

Wij hebben de benodigde functionele en technische kennis in huis om u te adviseren en ondersteunen bij het implementeren van uw IT-oplossing. Met als doel: de maximale waarde uit IT halen. Nu en in de toekomst. 


"Kennis & best practice is onze voorsprong en uw toegevoegde waarde!.

- Willem Jan Dekkers, Sales Manager Dekkers IT Solutions & Consultancy

Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING