Ontdek en voorkom security bedreigingen vanuit de organisatie zelf.
: 10-04-2019 07:00

Ontdek en voorkom security bedreigingen vanuit de organisatie zelf.

Ekran System  Overview Webinar
Moderne beveiliging om bedreigingen door gebruikers tegen te gaan
Ekran System is universele software dat u kan helpen bij het monitoren van medewerkers, het controleren van onderaannemers, en het behandelen van compliance gerelateerde taken.

U kunt kiezen uit verschillende uitrol mogelijkheden, met software agents voor desktops, servers, en “jumpservers”. We helpen u bij het opzetten van een efficiënt systeem om bedreigingen van gebruikers tegen te gaan, middels het opnemen van schermen als het hoofdonderdeel, uitgebreide reactiemogelijkheden bij incidenten, en gereedschap om te helpen bij het beheren van toegang. 

Ekran System onderscheid zich middels:

Zichtbaarheid. Elke gebruikerssessie op een apparaat wordt opgenomen, middels een gemakkelijk te analyseren video formaat, op basis van wat er op het scherm gebeurt. Daarnaast slaat de oplossing ook metadata op: gestarte applicaties, bezochte websites, ingevoerde commando’s, verbonden apparaten, toetsenboordaanslagen, en andere. Ook geeft het de mogelijkheid om te zoeken in de video opnames, rapporten te maken, en om alarmen te activeren bij verdachte activiteiten.

Flexibiliteit. Ekran System heeft agents voor allerlei soorten fysieke en virtuele apparaten en is in staat om ze te combineren in aangepaste uitrollen. De oplossing is schaalbaar voor allerlei soorten doeleinden: van het monitoren van één server tot duizenden agent in een multi-tenant omgeving.

Unieke licentiëring. De klanten van Ekran System kunnen kiezen uit Standaard of Enterprise edities van de oplossing, op basis van wat ze nodig hebben. Licentiëring is op basis endpoint en heeft verschillende kostenbesparingsopties voor zowel kleine als grote organisaties.
Nu registreren

  Inschrijven voor dit event


Klanten aan het woordSpecsaver

"BMC FootPrints is de beste service management oplossing voor het realiseren van een wereldwijde uitbreiding en de wijze waarop verzoeken worden beheerd."

Mirage ICT Services

"Maar belangrijker nog dan geld is de enorme winst in klanttevredenheid die niet in geld valt uit te drukken."

intoto

"LabTech kent veel meer mogelijkheden dan de alternatieven. Het mooie aan LabTech is dat het native Windows is. Dat werkt heel prettig omdat je op een veel dieper niveau zaken kunt instellen.". Patrick Das, eigenaar inToto

PEAK-IT

" Een partner is voor ons even belangrijk als de techniek. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol, maar deze is niet doorslaggevend."  - Fred van Slooten, Business Alliance Manager bij PEAK-IT

Standby Automatisering

"het belangrijkste verschil is dat we in het verleden adequaat reageerde op storingsmeldingen en we nu met LabTech Software in staat zijn om proactief in te grijpen en storingen juist voorkomen". - LEON BLOKLAND, CEO VAN STANDBY AUTOMATISERING